Kweker Kees van den Berg is trots op zijn winnende vogel bij de tentoonstelling van De Siervogel. (Foto: MMV)
Kweker Kees van den Berg is trots op zijn winnende vogel bij de tentoonstelling van De Siervogel. (Foto: MMV)

Goede belangstelling voor show De Siervogel

Algemeen 355 keer gelezen

Oostvoorne – Als vanouds stond de herfstvakantie in Oostvoorne in het teken van de jaarlijkse tentoonstelling van vogelkweekvereniging De Siervogel. Vele liefhebbers wisten het afgelopen weekeinde de weg naar industrieterrein Pinnepot, waar De Siervogel in gebouw De Remise een bijzonder fraai onderkomen had, te vinden.

De leden van de Siervogel waren echt in hun nopjes met de plek in clubverzamelgebouw De Remise op het Oostvoornse industrieterrein De Pinnepot. 'We vergaderen hier al een jaar of zeven,' aldus secretaris Kees van den Berg van de Oostvoornse vogelkweekvereniging. Maar op de een of andere manier was het nooit bij ons opgekomen dat dit gebouw ook uitstekend geschikt is voor onze jaarlijkse tentoonstelling. Vorig jaar wilden we de tentoonstelling al in De Remise houden, maar toen waren we te laat met de aanvraag. Dit jaar is het wel gelukt. En als het aan ons ligt, blijven we nog wel een tijdje hier op De Pinnepot.'

Open dagen
De tentoonstelling van De Siervogel viel afgelopen zaterdag samen met de jaarlijkse open dagen van de Voornse Modelspoorvereniging (VMV) en de Hobbywerkplaats Westvoorne die ook in gebouw De Remise zijn gehuisvest. En de Stichting Biberbunker Oostvoorne had op het terrein voor gebouw De Remise een stand ingericht die de werkzaamheden van de stichting rondom de aan het einde van de Zandweg in de Oostvoornse duinen gelegen bunkers uit WO II grondig uit de doeken deed.

Fotografie: MMV

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant