OVV-doelman Boy Stolk moest in het duel bij Rhoon invallen als veldspeler...(Archieffoto: Jos Uijtdehaage).
OVV-doelman Boy Stolk moest in het duel bij Rhoon invallen als veldspeler...(Archieffoto: Jos Uijtdehaage). Foto: Jos Uijtdehaage

OVV kan voorsprong bij Rhoon niet vasthouden

Algemeen 277 keer gelezen

Rhoon - OVV kon in de uitwedstrijd bij Rhoon een 0-1 voorsprong niet vasthouden en raakte door het 1-1 gelijkspel weer wat verder achterop bij de leidende teams in de derde klasse D.

CION en KethelSpaland lieten geen steken vallen. OVV heeft tot aan de winterstop nog de thuisderby tegen Zuidland, het uitduel bij VFC en het inhaalduel tegen Rijnmond Hoogvliet Sport (21 december) op het programma.

Kleerscheuren
'Die wedstrijden moeten we met zo min mogelijk kleerscheuren door zien te komen,' aldus OVV-trainer Rob Vuik na afloop van een duel waarin de toch al overvolle ziekenboeg van OVV nog voller werd doordat André Breinburg vanwege een hamstringblessure moest worden vervangen. 'We moesten noodgedwongen reserve-keeper Boy Stolk als veldspeler brengen om de personele problemen op te lossen,' aldus Rob Vuik. 'De almaar smaller wordende selectie is momenteel de grooste bron van zorgen. Qua verliespunten horen we nog steeds bij de toonaangevende ploegen in de afdeling, maar de prioriteit ligt de komende weken door alle blessures toch echt meer op overleven dan op meedoen om de prijzen.'
Bijna was OVV, dat door een goal van Mark de Vries lange een voorsprong had, er in de slotfase nog met de winst vandoor gegaan, maar Yoeri Bak raakte helaas de lat, waardoor het 1-1 bleef.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant