Teamleider Richard Venneker (l) en trainer Harry Rusken zijn met Rockanje de laatste concurrent van OHVV (Archieffoto: Wil van Balen)
Teamleider Richard Venneker (l) en trainer Harry Rusken zijn met Rockanje de laatste concurrent van OHVV (Archieffoto: Wil van Balen)

Rockanje op zwaar veld moeizaam langs OFB

Algemeen 301 keer gelezen

Ooltgensplaat – Op een zwaar veld in Ooltgensplaat, waar ook nog eens een stormachtige wind stond, won Rockanje afgelopen zaterdag moeizaam van thuisclub OFB. De ploeg van trainer Harry Rusken heeft nu nog maar twee punten achterstand op koploper OHVV.

Bij zijn eerste balcontact joeg invaller Vince Keller na een eerste helft zonder doelpunten de bal meteen in het doel van OFB. Het was de zesde goal van Keller dit seizoen en dit keer een heel belangrijke, want de aanvaller werd er matchwinnaar mee.

Thuis
Rockanje is na vijftien wedstrijden nog de enige serieuze concurrent van het ambitieuze OHVV, dat al vanaf het eerste duel geen geheim maakt van de de ambitie om dit debuutseizoen in het zaterdagvoetbal af te ronden met een kampioenschap. De uitwedstrijd in Oudenhoorn werd voor de winterstop met 2-0 verloren, maar Rockanje is sindsdien gegroeid en heeft na de nederlaag bij OHVV meer punten gepakt dan de ploeg uit Oudenhoorn. Als Rockanje blijft winnen, houdt het met de return op het eigen sportpark Drenkeling nog voor de boeg, de kansen om OHVV te passeren in eigen hand. Volgende week zaterdag (7 maart) hervat de ploeg van Rusken de competitie met een uitbeurt bij FIOS in Achthuizen. Op 14 maart speelt Rockanje thuis tegen Stellendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant