Voor jongens en meiden van 12 jaar of ouder: het FifaVoorne toernooi!

Nieuwe editie FifaVoorne toernooi

Algemeen 164 keer gelezen

Na de eerste editie van het online Fifa20 Toernooi op vrijdag 17 april, organiseert stichting PUSH op vrijdag 15 mei een nieuwe editie van het FifaVoorne toernooi. Jongens en meiden van 12 jaar of ouder uit Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis, kunnen hieraan meedoen. En: deze keer zijn er prijzen voor de nummers 1,2 en 3!

Er zijn wel spelregels waar iedereen zich aan moet houden. Hieronder alles op een rijtje:

Het is een 1 tegen 1 toernooi (samen in één team mag dus niet!) en iedere deelnemer speelt met de online selecties.

Je speelt met een land of clubteam. Geen FUT team en tijdens iedere wedstrijd wordt 6 minuten per helft gespeeld. Iedere speler die 'thuis' speelt, is verantwoordelijk voor het starten van de wedstrijd.

Een speler toevoegen doe je in het algemene PS4 scherm. Een wedstrijd speel je door diegene uit te nodigen in 'online vriendschappelijke wedstrijd'. Na iedere wedstrijd dient er een foto gemaakt te worden van de uitslag en doorgegeven te worden in de groepschat (met naam)

In de poulefase speelt men 1x tegen elkaar en winst is 3 punten, gelijkspel 1 punt, verlies 0 punten. Indien een speler na alle groepswedstrijden gelijke punten heeft met een tegenstander, zal er worden gekeken naar onderling resultaat, en vervolgens naar het doelsaldo.

Tijdens de Knock-Out fase speelt iedereen 1x tegen zijn tegenstander, bij een gelijkspel speel je 2x 15 minuten verlenging, hierna volgen eventueel penalty's.

Valt jouw internet weg en kan je het spel weer hervatten? Speel je aantal minuten in een 'nieuwe' wedstrijd + 2 minuten extra tijd, daarna stop je en geef je de uitslag door.

Spelers die niet online zijn op het aangegeven tijdstip, hebben 15 minuten om aanwezig te zijn. Als je tegenstander niet reageert, meld je dit via de groepsapp!

Bij fraude of valsspelen is de toernooileiding gerechtigd een straf uit te delen welke zij redelijk achten.

Een beslissing gemaakt door de toernooileiding is ten alle tijden bindend en respect in de groepschat is van groot belang!

Eenmaal ingeschreven, verwachten we dat je ook echt meedoet. Er wordt geen geld terug gegeven bij afwezigheid.

Je ontvangt in de chat een toernooischema, de poules en de tussenstanden.

Tijd 19:00, check in vanaf 18:30! Je geeft je naam + PS4 naam door, zodat we weten dat je er bent!