OVV-trainer Marcel Langeveld overlegt met zijn nieuwe spitsen Niels Bekker (links) en Jarno Huijsman. Foto: Wil van Balen.

OVV afgetroefd door counterend KethelSpaland

Algemeen 527 keer gelezen

Oostvoorne – OVV verspeelde afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen KethelSpaland de eerste competitiepunten van dit seizoen. De bezoekers trokken met 1-2 aan het langste eind.

‘We hadden meer dan genoeg kansen om te scoren,’ zag OVV-trainer Marcel Langeveld, ‘maar als je ze niet benut, kun je verwachten dat de rekening wordt gepresenteerd.’

Misser
Ook aanvoerder Yoeri Bak, die in de tweede helft de inmiddels opgelopen achterstand van 0-2 vanaf de penaltystip terugbracht tot 1-2, denkt met spijt terug aan het moment kort na rust, toen hij OVV al terug in de race had kunnen brengen. ‘Ja, ik kreeg een mooie kans, maar hij ging er niet in,’ aldus Bak. ‘En in de eerste helft hadden Niels Bekker en Jarno Huijsman al dezelfde problemen als ik: goede kansen, maar ze niet af kunnen maken. Het is jammer, want ik geloof niet dat KethelSpaland deze competitie nou de ploeg wordt die de lakens uit gaat delen. Ze leerden ons wel een lesje in efficiëntie. Ze kregen voor rust vier kansen en benutten er twee. Natuurlijk in de omschakeling, want ze lieten ons komen.’