Afbeelding
Koop Lokaal

Van Bellen Art: kunst voor thuis of voor uw bedrijf

Algemeen 889 keer gelezen

In 2014 opende Jaco Groeneveld zijn nieuwe kunstgalerie in het historische voormalige De Gruyter pand op de Markt in Brielle. Bovenaan de wanden zijn daar nog de oorspronkelijke tegeltableaus van de grootgrutter zichtbaar die als gemeentelijk monument zijn aangewezen. Niet alleen daarom is Jaco erg blij met deze mooie locatie. Het zijn ook de grote etalages die ervoor zorgen dat bijna heel zijn kunstcollectie zichtbaar is voor iedereen die deze centrale plek in Brielle passeert. 

Jaco begon in 2010 met de overname van Van Bellen Art in Willemstad. Om de galerie laagdrempeliger te laten zijn en kunst voor iedereen bereikbaar te maken, voerde hij daar veel uitbreidingen en veranderingen door. In 2014 vond de verhuizing naar Brielle plaats. Dat vond hij een ontzettend leuk stadje dat veel toeristen trekt. Bovendien zijn er nog veel winkels met een eigen identiteit, waar Van Bellen Art goed in past. Mensen komen speciaal voor deze aparte winkels naar Brielle en als je iets verkoopt wat een ander ook leuk vindt, dan komen daar weer meer mensen op af. Mond-tot-mondreclame werkt nog altijd het beste. 

In de galerie is een mooie collectie te vinden van kunstenaars uit allerlei disciplines. Zo zijn er glassculpturen van onder andere Borowski en bronzen, kunsthars en pop-artbeelden. Voor kunst aan de muur is er een selectie schilderijen op linnen en fotokunst. Heel grappig en vrolijk zijn de beeldjes van wiskundige en kunstenares Jacky Zegers. Ze maakt met een dosis humor vrolijke en kleurige dierenfiguurtjes die een glimlach op je gezicht toveren. 

Cadeaus en relatiegeschenken met stijl! De collectie beelden en schilderij en is in Brielle uitgebreid met bijzondere cadeaus en relatiegeschenken. Die kunnen worden gepersonaliseerd en uniek op maat gemaakt. 

Website 
De gehele collectie kan ook worden besteld via de website: ‘vanbellenart.nl’. Soms gaan de veranderingen erg snel en daarom is het handig om daarnaast even persoonlijk te informeren. Misschien blijkt datgene wat u zoekt net binnengekomen te zijn. Van Bellen Art doet ook zijn best om mee te helpen zoeken wanneer u iets speciaals in gedachten heeft. En wilt u iets dat precies moet passen op een speciale plek, dan is de filterfunctie op de website heel gemakkelijk. U voert de hoogte en de breedte van deze plek in en vervolgens komen alle artikelen met de gewenste afmeting naar voren. Ook kunt u filteren op materiaal en kunstenaar.

Service 
Bij Van Bellen Art willen ze heel graag dat u langdurig blij wordt van het bijzondere kunstwerk dat u van plan bent te gaan kopen. U kunt het daarom altijd vrijblijvend meenemen om het thuis of op uw kantoor op uw gemak te bekijken. Ook kan het voorkomen dat u het schilderij of beeld van uw dromen heeft gevonden, maar dat de prijs niet binnen het door u daarvoor uitgetrokken budget valt. In dat geval kunt u het kunstwerk in termijnen betalen. Deze regeling is om ideële redenen in het leven geroepen: enerzijds om kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek, anderzijds om de aankoop van kunstwerken te stimuleren, waar de kunstenaars dan weer van meeprofiteren. Ook huren is mogelijk. Er is daarin heel veel keuze of het nu voor een hotel, een restaurant, kantoor of voor thuis is.

En last but nog least.. 
Onmisbaar in Brielle is medewerkster Melissa Schulz. Zij is vanaf 2017 werkzaam bij Van Bellen Art en werd in 2019 het gezicht van de zaak in Brielle toen een nieuwe vestiging werd geopend in Oud-Beijerland. Melissa geeft u met alle plezier uitleg en advies over de verschillende stijlen en mogelijkheden die in het interieur passen en helpt u uiteraard heel graag bij het uitzoeken van een uniek relatiegeschenk of cadeau met stijl!

Van Bellen Art
Markt 10
3231 AH Brielle
Tel: 0181-478624
Mobiel: 06-24150016
www.vanbellenart.nl
info@vanbellenart.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant