Een gelukspoppetje, ook te koop in de Wereldwinkel, kunnen we altijd wel gebruiken
Een gelukspoppetje, ook te koop in de Wereldwinkel, kunnen we altijd wel gebruiken

Voorzichtige start Wereldwinkel Brielle

Algemeen 217 keer gelezen

Brielle - Ondanks enige voorzichtigheid zijn de medewerkers van de Wereldwinkel blij dat de klanten weer even hun gezicht kunnen laten zien. We hebben allemaal wel eens mooie, bijzondere cadeautjes nodig en dan is de Wereldwinkel wel een goede plaats om even rond te kijken. De producenten uit de ontwikkelingslanden zien door de corona hun afzetmarkt instorten. De crisis heeft ook toegeslagen in de transportwereld.

Fairtrade cadeauartikelen, zoals beelden, kaarsen, gelukspoppetjes, serviesgoed, kaarten, sieraden en nog vele andere producten worden meestal gemaakt door kleine coöperaties en bedrijfjes waardoor normaal veel gezinnen in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Voor de foodproducenten is het fijn dat hun producten inmiddels bij de supermarkten verkrijgbaar zijn.

Gelukkig is er een lichtpuntje nu de winkel in Brielle weer open is op vrijdag- en zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur. Klanten kunnen een mail sturen naar wereldwinkelbrielle@gmail.com en als u er een telefoonnummer bij vermeldt wordt u zo spoedig mogelijk gebeld om een afspraak te maken.

De vrijwillige medewerkers doen hun best om u te helpen daar waar nodig is en maken, als klanten dat leuk vinden, iets moois van de aankopen die gedaan worden. Vooraf een kijkje nemen op de website www.wereldwinkelbrielle/wereldwinkels.nl is ook zeker de moeite waard. Welkom in de winkel!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant