Het prachtige tennispark is gelegen in de duinen aan de 1e Slag in Rockanje
Het prachtige tennispark is gelegen in de duinen aan de 1e Slag in Rockanje

TC West-Voorne: ‘maak kennis met tennis’

Algemeen 318 keer gelezen

Rockanje - Vanwege het grote succes de afgelopen jaren organiseert de TC West-Voorne, samen met tennisschool At Vantage, ook dit jaar weer een ‘maak kennis met tennis’-cursus. Dit weer op het prachtige tennispark gelegen in de duinen aan de 1e Slag in Rockanje.

Vorig jaar mochten ze ruim 10 volwassenen verwelkomen die gebruik maakten van de mogelijkheid om op deze manier eens met de tennissport in aanraking te komen. Wat houdt ‘maak kennis met tennis’ in?

Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich aanmelden voor 10 tennislessen tegen een zeer gereduceerd tarief. Op deze manier komt u (of uw kinderen) er op een plezierige en ontspannen manier snel achter of de tennissport iets voor u is. U hoeft dus geen lid te zijn van de tennisvereniging. Wel krijgt u na de 10 lessen de mogelijkheid om voor de helft van de normale contributie lid te worden.

Kort geleden hebben heel alle basisschoolkinderen een flyer meegekregen met alle informatie er op. Heeft u de flyer gemist of heeft u geen kinderen in de basisschoolleeftijd en u wilt wel gaan tennissen. Dan kan dat! De cursus ‘maak kennis met tennis’ duurt 10 weken, en kost € 55,= per persoon. Kijk voor meer informatie op de website.

Ook kunt u bellen met de tennisleraar Arthur Hamers (06-24749320) of commissielid Pim Stins (06-15326915) voor meer informatie of een inschrijvingsformulier. Neem een kijkje op www.tcwestvoorne.nl, of bezoek www.atvantage-tennis.nl om het inschrijfformulier te downloaden (klik op “inschrijven” en kies het juiste formulier).

Een nadere kennismaking met tennisleraar Arthur Hamers
Op zijn 7e jaar begonnen met tennissen en inmiddels 36 jaar actief op de baan. Het actief zijn in de sport en lesgeven blijkt wel uit de opleiding CIOS met de volgende specificaties: Zwemleider, Ski instructeur, Squashleraar en tennisleraar A en B. Na diverse jaren bondstrainingen te hebben gevolgd besloot hij op zijn 19e van zijn hobby zijn werk te maken. ‘Het leuke aan tennisles geven is dat je kinderen en volwassenen iets leert wat ze plezier geeft! Ik geef les in de leeftijd van 5 tot 80 jaar. Tennis is een superleuke sport die je tot een late leeftijd kan beoefenen’, aldus Arthur.

Wellicht tot ziens op het prachtige tennispark in Rockanje.

U bent van harte welkom!

Uit de krant