Afbeelding

Fit uit de corona crisis, en fit blijven na de corona crisis?

Algemeen 437 keer gelezen

Westvoorne - De coronacrisis is voor iedereen heel lastig. Een dikke streep door veel gewoontes en activiteiten. Voor groepssporters is het nog een stuk lastiger, sporten in groepsverband was al lange tijd niet mogelijk. 

Veel sporters en niet sporters hebben o.a. het hardlopen, tijdens de lockdown, opgepakt om in de buitenlucht te zijn, om in conditie te komen of te blijven en om even uit de dagelijks sleur te komen. Door sporten, in het algemeen, voelt men zich fitter en energieker, heeft men zijn/haar gewicht beter onder controle en is men beter opgewassen tegen de dagelijkse beslommeringen. 

Nu de lockdown regels iets versoepeld zijn mogen hardlooptrainingen in groepsverband weer worden opgestart. Was jij al, tijdens de lockdown, gestart met het hardlopen, of denk je over na om te geen starten? Dan ben je bij RPO aan het juiste adres. Running Pilots Oostvoorne is een loopgroep die van de gemeente Westvoorne toestemming heeft gekregen om haar trainingen, vanaf een vastgestelde locatie, weer te beginnen. 

Wekelijks zijn er verschillende trainingsmomenten, in de avond- en/of in de ochtenduren, en voor verschillende loop niveau’s, als beginner of als gevorderde loper, je kunt altijd aansluiten bij een van de loopgroepen. Er wordt getraind onder leiding van gediplomeerde en deskundige trainers. En Running Pilots Oostvoorne staat voor vrijheid, blijheid. Geen lidmaatschap, geen verdere verplichtingen. Je kunt je per training aanmelden bij je trainer, en gewoon meedoen! 

De kosten voor de trainingen worden afgerekend via het strippenkaart model. De kosten hiervoor bedragen ong. € 1,60 per training. Wil je kennis maken met deze vorm van hardlooptrainingen stuur dan een email naar info@runningpilotsoostvoorne.nl en informeer naar alle mogelijkheden die bij je passen. En je mag altijd een training meemaken als kennismaking, gratis. Nog meer informatie, kijk op de website van de Running Pilots Oostvoorne: https://www.runningpilotsoostvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant