Afbeelding

Koningsdag in Oostvoorne

Algemeen 921 keer gelezen

Oostvoorne - Ook dit jaar gaan ze voor een alternatieve Kinderspelen in Oostvoorne. Geen spelletjes op het veld… ze gaan weer stoepkrijten! Vorig jaar was de eerste editie van de stoepkrijtactie, waar ze veel enthousiaste reacties op hebben gekregen. Daarom hebben ze dit jaar voor eenzelfde aanpak gekozen.

Dit jaar worden de krijtjes uitgedeeld op de scholen en peuterspeelzaal in Oostvoorne. De kinderen krijgen daar hun pakketje krijtjes uitgereikt door hun eigen leerkrachten. Wel horen ze graag wie er mee doet, zodat ze enkele straten kunnen selecteren waar het oranjecomité in de middag een bezoekje brengt.

Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld prachtige stoepkrijttekeningen en onderling (coronaproof) georganiseerde spelletjes in de Lijsterbeslaan, aan de Landvoogd en de Vlinderslag. Ze zijn benieuwd welke straten dat dit jaar gaan overtreffen. Voor inspiratie zie de FB-pagina en Instagram, waarop elke dag een tekening van vorig jaar te zien is.

Doet jouw straat ook massaal mee? Geef dit door op de Facebookpagina van Oranjecomité Oostvoorne of via oranjecomiteoostvoorne@outlook.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant