Afbeelding

Klussendienst SBO nu ook in Westvoorne

Algemeen 352 keer gelezen

Het SBO biedt al vele jaren allerlei vormen van praktische ondersteuning aan ouderen. Denk aan een Maaltijdservice, Koerierdienst, vervoer binnen de gemeente, Financiële- en administratieve ondersteuning en de Klussendienst. Vrijwilligers voeren dit uit en helpen mensen die dit zelf niet (meer) kunnen. Hierdoor kunnen zij langer zelfstandig blijven en kunnen eventuele mantelzorgers worden ontlast.

Na ruim 15 jaar de Klussendienst alleen uitgevoerd te hebben in gemeente Hellevoetsluis kunnen inwoners van gemeente Westvoorne nu ook gebruik maken van deze dienst.

Mensen die door ouderdom, lichamelijke beperkingen of ziekte niet in staat zijn om kleine klusjes in en om het huis uit te voeren kunnen een beroep op deze dienst doen. Tegen een vergoeding van € 10,- (of € 5,- met de SBO kortingspas) komt een vrijwilliger de klusjes van maximaal 1 uur bij u thuis uitvoeren. Denk aan het ophangen van een rolgordijn, het bevestigen van planken, een schilderijtje ophangen, repareren van een lekkende kraan, het in elkaar zetten van een kastje of het ophangen van een lamp.

Ook voor het aansluiten en instellen van apparatuur en het uitvoeren van kleine reparaties aan de rollator kan een beroep gedaan worden op de klussendienst.

Naast het aanbod van het SBO kunt u ook terecht bij Hobbywerkplaats Westvoorne, Pinnepot 9c in Oostvoorne. De medewerkers van de klussendienst zijn via hww@live.nl te bereiken.

Bent u inwoner van gemeente Westvoorne en zou u meer informatie willen of u willen aanmelden voor een klus? Dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 – 13:00 uur telefonisch contact opnemen met ons kantoor 322273 of mailen naar algemeen@sbohellevoetsluis.com. Op onze website www.sbonu.nl kunt u eventueel ook een contactformulier invullen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant