Afbeelding

Kinderopvang Partou/Smallsteps haalt € 11.270 euro op voor Diergaarde Blijdorp!

Algemeen 151 keer gelezen

De kinderen van kinderopvang Partou/Smallsteps in de regio Rotterdam en omstreken hebben zich de afgelopen weken ingezet voor Diergaarde Blijdorp. Met de actie #PartousteuntBlijdorp gingen ze alle social media kanalen over! Van een goodie bag bezorgservice, tot het verkopen van dierenkunst of het organiseren van een sponsorloop. Alles is voorbij gekomen en totaal is er € 11.270 euro opgehaald. Afgelopen week is het bedrag officieel overhandigd bij Diergaarde Blijdorp.

Op locaties bso Sam Sam & bso Krullenbol in Spijkenisse hebben de kinderen een leuk winkeltje geopend. Met zelf gemaakte spulletjes, maar ook spullen van thuis die de kinderen beschikbaar hebben gesteld. Elke dag zijn de winkeltjes heel even open, natuurlijk één klant tegelijk en met een mondkapje. Beau (8 jaar) verteld: Ik heb oud speelgoed van mijzelf meegenomen voor in de winkel. Zo kan iemand anders er mee spelen en helpen we ook nog Blijdorp!

Bij kdv Waterwiebels in Spijkenisse heeft een medewerker de ronde ramen in de locatie prachtig geschilderd. De kinderen kunnen op de foto bij het raam van hun keuze en papa en mama kunnen dan de foto aanschaffen. 

Voor bso Jacob Loisstraat in Rotterdam, die praktisch Diergaarde Blijdorp als buren hebben, is het maar een rare tijd! ‘We zijn druk met acties organiseren, maar helaas mogen we met de kinderen niet even langs Blijdorp. Gelukkig snappen de kinderen het wel. We hopen dat de dierentuin snel weer open is om gezellig op bezoek te kunnen!’

Wil je meer gave acties van de kinderen voor Blijdorp zien? Check #partousteuntblijdorp op facebook!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant