Afbeelding

Team PUSH Jeugd wil leuke plek voor de jeugd

Algemeen 345 keer gelezen

Oostvoorne - Team Jeugd PUSH is al een tijdje aan de slag om van de Driehoek (aan de Vrouwe Machteldweg in Oostvoorne) een leuke plek te realiseren voor de jeugd.

Hier gaan ze met samen met de jongeren mooie activiteiten organiseren. Vind je het als jongere leuk om mee te denken? Op 27 januari is er tussen 14.30 - 15.30 een kennismakingsbijeenkomst voor de nieuwe Jeugdcommissie.

Wil jij het verschil maken in jouw gemeente en zit je in groep 7 of 8 meld je dan aan via de website www.stichting-push.nl/4-12-jaar

Als je al te oud ben voor de jeugdcommissie dan kun je natuurlijk ook meedenken, ook anderen zoals ouders kunnen zich aanmelden.

Aanmelden kan via een persoonlijk bericht op de Instagram van stichting_push.

Ze organiseren op iedere vrijdagavond een CHILL avond vanaf 19:30 uur.

Heb je in deze tijd even behoefte om wat anders te doen dan kan dat, want samen met jullie zoeken ze naar leuke dingen om te doen, of gewoon even niets.

Naast de chill avonden zijn er elke periode verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld graffiti, koken en bakken. Ze ondersteunen de eigen initiatieven waarmee jongeren komen en horen graag hun ideeën. Via de website stichting-push.nl en insta stichting_push vind je de nieuwste informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant