Afbeelding

Scouting Geysendorffers bestaat 75 jaar!

Algemeen 148 keer gelezen

Oostvoorne - 75 jaar na haar oprichting is de scouting vereniging uit Oostvoorne nog altijd springlevend! Omdat deze mijlpaal niet onopgemerkt mag blijven zal dit aankomende zomer gevierd worden. Voor de huidige leden bij de welpen en de waterscouts zal een leuke dag georganiseerd worden met verschillende activiteiten. Maar ook aan oud-leden wordt gedacht!

Op zaterdag 25 juni 2022 zijn leden maar zeker ook oud-leden van de scoutinggroep harte welkom om het 75 jarig bestaan te vieren bij het clubhuis aan het Brielse meer. Zij zullen hun best doen om zo veel mogelijk oud-leden te verzamelen zodat oude verhalen kunnen worden opgehaald. Over de avonturen die vroeger zijn beleefd bij de welpen in de duinen van Westvoorne, of bij de waterscouts op het Brielse Meer. De reünie zal beginnen aan het einde van de middag, dan zullen de vletten opgetuigd voor jullie klaar liggen zodat eventueel weer een rondje gevaren kan worden. Denk jij dat je nog kan wrikken? Of nog steeds een vuurtje kan stoken? De dag zal worden afgesloten met een barbecue.

Dus ben jij actief geweest bij scouting Geysendorffer dan zouden ze het leuk vinden als jij je vooraf inschrijft zodat zij weten hoeveel bezoekers zij kunnen verwachten. Aanmelden kan via de website: 75jaar.scoutingwestvoorne.nl

Mochten er nog vragen zijn over de viering van het 75 jarige jubileum (of vragen over de activiteiten van de vereniging), neem contact met hen op via het mailadres: info@scoutingwestvoorne.nl

Zij hopen 25 juni veel oud-leden te mogen verwelkomen. Dus benader zeker ook je vrienden/kennissen die samen met jou op scouting hebben gezeten om ze ook uit te nodigen voor de reünie!

Afbeelding

Uit de krant