Afbeelding

Stapt u gratis in bij Voornes Opstapbus?

Algemeen 229 keer gelezen

Regio - Afgelopen maand maakte Voornes Opstapbus een leuke zit-rit langs de prachtige tulpenvelden op Goeree-Overflakkee. Het was een prachtige dag en iedereen genoot van de rit met koffie met gebak. Voor drie deelnemers bleek het een weerzien met oude bekenden. Want al snel bleek dat zij voormalige buurmeisjes waren geweest en elkaar na 50 jaar opnieuw hebben ontmoet tijdens dit uitstapje. Hoe bijzonder is dat?

Ook zin om een keertje mee te gaan? De agenda voor de maand juni staat weer op de website. We lichten er een paar voor u uit. Een zit-rit langs alle bezienswaardigheden van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee, een uitje naar het varend corso in het Westland, een uitje naar Blijdorp en een bezoek aan de Trompenburg Tuinen & Arboretum te Rotterdam met een rondleiding door mevrouw Schalij uit Oostvoorne. Kortom voor ieder wat wils. 

Kijk voor het volledige uitjes aanbod op de website https://voornesopstapbus.nl/mee-opstap/uitjes/

Namens het Vaillantfonds is de Stichting Voornes Opstapbus in de gelegenheid 100 mensen uit Brielle en Westvoorne met een cadeaubon verblijden. U kunt iemand aanmelden voor een cadeaubon van € 20 maar u kunt er ook één voor uzelf aanvragen via een berichtje aan info@voornesop-stapbus.nl.

Wilt u liever persoonlijk contact, dan is de coördinator, Anneke Luijendijk telefonisch bereikbaar op maandag van 12.00 - 13.00 en dinsdag en donderdag van 18.30 - 19.30 op nummer 06 - 181 182 62.

Uit de krant