De Eilandhopper wordt begin juli uitgedeeld aan alle kinderen op de basisscholen
De Eilandhopper wordt begin juli uitgedeeld aan alle kinderen op de basisscholen

Programmering voor Eilandhopper 2022 is rond!

Algemeen 257 keer gelezen

Regio - De afgelopen weken hebben José Wille van Stichting PUSH en Sanne Elenbaas hard gewerkt om de programmering voor de Eilandhopper rond te krijgen. Vol trots kunnen ze zeggen dat dit gelukt is!

José: ´ De Eilandhopper is een prachtig initiatief waar ik vanuit het Preventieakkoord graag aan mee werk. Er zijn zoveel mooie bedrijven op Voorne-Putten waar je een goed gevoel van krijgt! Dit jaar hebben we ook de sportverenigingen benaderd om zo het beweegaanbod te vergroten. Dat resulteert in nog meer locaties waar je lekker actief aan de slag kunt gaan. We mogen met recht zeggen dat er een knap staaltje teamwork geleverd is! Ruim 60 locaties doen mee met de Eilandhopper 2022 en dat allemaal op Voorne-Putten.´

´Behalve de gouwe ouwen van vorig jaar zoals Brunotti Beachclub, Vers van Voorne en Klokshuys, zijn er ook een hoop nieuwe locaties bij. Nieuw in deze editie is bijvoorbeeld de Biberbunker, de gemeentelijke zwembaden en de Brielsche Dom! Die wil iedereen toch beklimmen om over het mooiste eiland van Nederland uit te kijken?´ vult Sanne aan.

José: ´Het wordt een prachtzomer! Vol ontdekken, vol bewegen, vol leuks! De Eilandhopper 2022 wordt dé inspiratie voor zowel de jeugd als de ouderen´.

De Eilandhopper wordt begin juli uitgedeeld aan alle kinderen op de basisscholen op Voorne-Putten, dat zijn er ruim 12.000! 

Door middel van activiteiten in de zomer kunnen de kinderen een stempel verdienen. Bij 10 stempels kunnen ze gebruik maken van een bonusactiviteit.

Uit de krant