De helft van hun opbrengst van de verloting is gedoneerd aan de kankerbestrijding
De helft van hun opbrengst van de verloting is gedoneerd aan de kankerbestrijding

Donatie Burchtspelers voor kankerbestrijding

Algemeen 141 keer gelezen

Oostvoorne - Begin april had Toneelvereniging De Burchtspelers uit Oostvoorne een uitvoering om nooit te vergeten. Wat waren ze blij dat ze na twee en een half jaar eindelijk weer voor u mochten spelen, maar wat hadden ze dat graag met één persoon extra gedaan.

Hun zeer gewaardeerde lid en toneelvriend Arie van Geest is namelijk helaas op 59-jarige leeftijd veel te vroeg overleden aan de gevolgen van kanker. 

Als vrienden en vereniging voel je je machteloos, er is niets dat je kunt doen om het gemis en de pijn weg te nemen. Als vereniging verkopen zij na iedere voorstelling lootjes waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Na overleg met de familie van Arie kwamen zij met elkaar tot de conclusie dat het prachtig zou zijn om de helft van hun opbrengst van de verloting te doneren aan de kankerbestrijding.

Inmiddels zijn de centen geteld en maken zij vol trots en misschien zelfs wel met een beetje ongeloof bekend dat zij dankzij hun donateurs, bezoekers en sponsoren het bedrag van € 544,- mogen overmaken.

Namens De Burchtspelers en de familie van Arie, dank jullie wel en hopelijk tot in november!

Uit de krant