Marco de Hollander
Marco de Hollander

Senioren meezingshow in ‘De Stuifakkers’

Algemeen 223 keer gelezen

Rockanje - Zaterdagmiddag 6 augustus ontvangen de vrijwilligers van Catharina Welzijn Ouderen Westvoorne de ‘Vrolijkste Volkszanger van Nederland’, Marco de Hollander, die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen.

Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek ‘in te pakken’ en voor zich te winnen. Met nummers als ‘Dit wordt een avond’, ‘Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht’ en ‘Jij bent de leukste’ scoorde hij leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is telkens een feest der herkenning, omdat de zanger zijn sporen in ‘De Stuifakkers’ ruimschoots heeft verdiend.

Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan komt een optreden van Marco daar zeker voor in aanmerking.

De deuren van ‘De Branding’ in ‘De Stuifakkers’ aan de Briggemandreef 2 in Rockanje staan vanaf 14.00 uur weer wijd open om alle Westvoornse senioren een gezellige middag te bezorgen.

Om 14.30 uur start het optreden en de toegang is uiteraard weer gratis.

Uit de krant

Uit de krant