Afbeelding

Uitblinkende horeca-gelegenheden in de gemeente Westvoorne gezocht

Algemeen 419 keer gelezen

Ook de horeca in de gemeente Westvoorne blijft na corona nieuwe uitdagingen tegenkomen. Echter, ondanks tekorten aan medewerkers, hogere inkoopkosten door inflatie en gestegen energieprijzen blijven horeca-ondernemers doorknokken en creatieve oplossingen verzinnen.

Bij de Nederlandse Horeca Prijzen kunnen horeca-ondernemingen voor hun ondernemerschap beloond worden en een titel winnen in de gemeente Westvoorne en de provincie. Aanmelden is gratis voor horeca-gelegenheden en kan nu via www.horecaprijzen.nl.

Online Stemronde in de gemeente Westvoorne

De titels in de gemeente Westvoorne komen tot stand via de beoordeling van gasten. Van 5 oktober tot en met 17 november kan er gestemd worden via de website van de verkiezing.

Vakjury Awards
Een vakjury reikt per categorie landelijke Awards uit tijdens een Award Festival waar onder meer de DJ’s van Radio538 er voor gaan zorgen dat het een groot feest wordt.

Aantrekkingskracht op nieuwe medewerkers
Deelname aan de verkiezing kan zorgen voor meer zichtbaarheid. Het winnen van een titel kan bijdragen aan de aantrekkingskracht richting nieuwe medewerkers.

Partners
De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door onder meer Horeca Vizier, Foodclicks, Kukki Cocktail, Een Veilig Gevoel, UnitedConsumers, HorecaMakelaar.nl, Horecasite.nl, Koffietje.nl en Vote Company.

Uit de krant

Uit de krant