Afbeelding
MdN

Voorne-Putten, jouw wandeleiland!

Algemeen 342 keer gelezen

Voorne-Putten - De zomer dooft uit, de bladeren zijn alweer aan het vallen en langzaam verkleurt Voorne-Putten. Een nieuw seizoen betekent nieuwe activiteiten. Na waterpret en zonnebaden, wil Marketing OP Voorne-Putten iedereen graag laten zien dat je hier ook heerlijk kunt wandelen.

Het strand, de duinen, kleine verstilde bosgebieden, door de polders of langs historische panden of juist architectonische hoogstandjes, op Voorne-Putten kan het allemaal. Na het succes van vorig jaar waarbij 12 influencers uit de 12 provincies Voorne-Putten kwamen ontdekken, hebben zij in september en oktober 5 ‘wandel’ influencers uitgenodigd om ons mooie eiland wandelend te verkennen.

Samenwerking
Na een mooie wandeling willen ze natuurlijk ook graag genieten van onze gastronomie en een nachtje overnachten. Onderweg zullen ze een leuke activiteit of bijzondere ondernemer bezoeken. Deze campagne kan dan ook niet zonder nauwe samenwerking met de lokale ondernemers van Voorne-Putten.

Influencers
De invloed van influencers is niet meer weg te denken in de huidige samenleving. En dat is ook niet zo gek, want 90% van de consumenten vertrouwd aanbevelingen van ‘mensen zoals jij en ik’. De ‘wandel’ influencers zullen hun ervaringen en tips delen met mooie foto’s en video’s via Instagram met een gezamenlijk bereik van meer dan 20.000 volgers. Een bereik dat wederom vergroot zal worden want alle gemaakte content zal worden gedeeld door Marketing OP Voorne-Putten en de deelnemende ondernemers.

Nieuw dit jaar is dat de betrokken ondernemers vanuit Marketing OP Voorne-Putten gratis een e-learningmodule krijgen aangeboden om zich goed voor te bereiden op het bezoek van de influencer.

Nieuwsgierig?
Alle belevenissen van deze enthousiaste wandelaars kun je volgen via Instagram of Facebook @opvoorneputten in de maanden september en oktober. Geniet van hun avonturen en leuke tips en laat je inspireren!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant