De modeshow was weer een groot succes!
De modeshow was weer een groot succes!

Nieuwe najaarsmode geshowd bij Kine Mode

Algemeen 146 keer gelezen

Brielle - Afgelopen vrijdag 23 september was er bij Kine Mode een modeshow van Marc Cain. De mannequins showden daarbij de nieuwste najaar- en wintermode 2022-2023.

Achter de schermen zorgden Cok en Rina ervoor dat de dames zich razendsnel aan – en omkleedden. Wat duidelijk opviel in de nieuwe najaarskleding waren de kleuren paars en geel. Monique en Ingrid voorzagen de klanten van een glaasje Prosecco en uitgebreide hapjes. Het voltallig Kine team stond klaar op de werkvloer om de klanten te adviseren en te laten slagen voor de juiste outfit. Kine fluisterde heel blij en trots te zijn dat er met deze modeshow echt een record was bereikt!

Kine Mode is al heel lang een begrip in Brielle en staat bekend om haar bijzonder mooie etalages. Ook staat het team altijd klaar voor het juiste advies. Het vermaken van de kleding geldt als extra service. Kine Mode gaat de toekomst in met veel modeshows en evenementen en ze blijft voor u graag de winkel waar u altijd, onder het genot van een kopje koffie, goed kunt slagen en waar de klant nog altijd koning is!

Uit de krant

Uit de krant