Afbeelding

Kofferbak markt Kinderboerderij “De Kerkestee”

Algemeen 249 keer gelezen

Hellevoetsluis - Elke laatste zondag van de maand, van mei tot september word er op kinderboerderij “De Kerkestee” de kofferbak en kleedjes markt georganiseerd. De eerstvolgende markt is op zondag 28 mei van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Wilt u ook staan op deze markt, dat kan. U kunt zich opgeven tijdens een bezoek aan de boerderij of telefonisch via telefoonnummer 0181-311484. De kosten bedragen voor een auto € 10.00, een kleed is € 5.00 en jeugdleden mogen gratis staan op vertoon van hun ledenpas.

Lekkere trek

Op een lege maag kan er niet geshopt worden! Voor de lekkere trek verkopen ze in de kantine allerlei lekkers, denk aan koffie met huisgemaakte cake, broodjes worst, ijs en nog veel meer. Ook zal de Tornado twister verkoper er weer zijn, maar vergeet natuurlijk niet de groenteboer met heerlijke verse groentes en fruit.

Stichting Leergeld Paardenmaatje Zal ook aanwezig zijn op de kofferbak markt. Paardenmaatje is ondersteuning voor kinderen die bijvoorbeeld gepest worden, nieuw zijn in een vreemd land, niet goed mee kunnen komen op school of last hebben van faalangst en concentratieproblemen of kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en weerbaarheid. Tijdens 3 of 6 sessies gaan de kinderen met de ervaren kindercoach en met een paard oefeningen doen in de wei.

U kunt bij Stichting Leergeld Paardenmaatje aanvragen voor een kind als de aanvraag voldoet aan onderstaande voorwaarden: Het inkomen van de ouder(s) is niet hoger dan 120% – 130% van de bijstandsnorm of er zijn aantoonbare, hoge schulden.

Het kind is 6 tot en met 17 jaar oud. (www.elkkinddoetmee.nl/paardenmaatje

Uit de krant