Afbeelding

Lustrumjaar voor de Burchtspelers en jubilarissen

Algemeen 670 keer gelezen

Oostvoorne - Toneelvereniging de Burchtspelers uit Oostvoorne viert dit jaar haar 60 jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan hebben zij al meegedaan aan de Lampion Optocht in Oostvoorne en Rockanje en hebben de bezoekers van de voorjaars voorstelling een lekkere versnapering gekregen bij de koffie.

Iedere vereniging is natuurlijk trots als zij weer een streepje op de lustrumlijst mag zetten, maar de Burchtspelers zijn dit jaar extra trots, omdat zij vier leden in het zonnetje hebben mogen zetten die al 25, 30 en 35 jaar lid zijn. Het gaat om Carla Langendoen (25), Carla Ohlsen (25), Karin Verhage (30) en Piet de Jong (35). zij maken als oudste leden van de vereniging al zo veel jaar de voorstellingen waar iedereen zo graag naar komt kijken. Zij hopen dit met zijn allen nog lang en vaak voor u te mogen doen.

24 en 25 november spelen de Burchtspelers hun najaarsuitvoering in Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne. Voor meer informatie kijkt u gerust eens op hun website: www.burchtspelers.nl.

Uit de krant