De prachtige verlichtingen lichtten niet alleen de Oostvoornse straten op, maar ook de sfeer in het dorp
De prachtige verlichtingen lichtten niet alleen de Oostvoornse straten op, maar ook de sfeer in het dorp

Oostvoorne voor de 101e keer versierd bij Lampionoptocht

Algemeen 804 keer gelezen

Oostvoorne - De jaarlijkse lampionoptocht in Oostvoorne was weer een groot succes. Afgelopen zaterdag 2 september werd het dorp voor de 101ste keer rijkelijk versierd en verlicht.

Dit jaar was het thema Voorne aan Zee. Met de prachtig versierde tuinen langs de route, de schitterende creaties in de optocht en de muziek van de verschillende korpsen was de avond een mooie afsluiting van de zomer. De prachtige verlichtingen lichtten niet alleen de Oostvoornse straten op, maar ook de sfeer in het dorp; de optocht zorgt elk jaar opnieuw voor een verbroederende en heerlijke dorpse sfeer. De optocht is een feest voor alle leeftijden en is zo een traditie voor alle generaties.

Opvallend dit jaar was de grote hoeveelheid jonge kinderen die mee liepen of zwaaiend op de praalwagens zaten. Ook na de prijsuitreiking, waarbij burgermeester Rehwinkel onder andere de ereprijs uitdeelde aan de ‘Onderwaterwereld’, bleef de feestelijke sfeer hangen tot in de late uurtjes.

De uitslag van de prijzen en het thema voor volgend jaar zijn te vinden op de website www.evenementenoostvoorne.nl. Ook mogen de welverdiende winnaars hun prijs ophalen bij kinderboerderij Agathahoeve.

Binnenkort wordt het thema voor 2024 bekend gemaakt, dus hou de socials en website in de gaten!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant