Afbeelding

Genieten op de Kerstfair op het Dorpsplein in Oostvoorne

Algemeen 1.181 keer gelezen

Oostvoorne - Heeft u afgelopen zaterdag ook zo genoten van de Kerstfair in Oostvoorne? Met u hebben vele anderen ook genoten van dit jaarlijkse gezellige event op het Dorpsplein.

De dag begon met mooie kerstmuziek van muziekvereniging De Volharding uit Oostvoorne, de Helius Shanty Zangers uit Hellevoetsluis en muziekvereniging Ons Genoegen uit Rockanje. Het Dorpsplein was, voor de ultieme kerstbeleving, omgetoverd in een gezellig kerstdorp met versierde kerstkramen en diverse lekkernijen. En uiteraard brachten de kerstman met zijn arrenslee en de betoverende elfen een bezoekje aan het sfeervolle kerstdorp.

Aan de kinderen was ook gedacht: een bezoekje aan de levende kerststal en het maken van kerststukjes viel goed in de smaak. Ook konden ze, met dank aan het VU-filmhuis, in De Man genieten van een kerstfilm. 

Na de laatste kerstinkopen konden de bezoekers, met een glühwein of warme chocomelk in de hand en met achtergrondmuziek van het dweilorkest, nog lang nagenieten in het gezellige kerstdorp. De kraamhouders kregen een heerlijk warme kom erwtensoep.

Deze geslaagde Kerstfair is mogelijk gemaakt namens de vele bezoekers, winkeliers en een enthousiast team vrijwilligers. Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne bedankt iedereen voor hun komst en wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Zien ze u volgend jaar weer?

Nieuwsgierig naar de foto’s, deze worden binnenkort op de website van Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne gepubliceerd: Evenementen in Oostvoorne- Kerstfair in Oostvoorne (evenementenoostvoorne.nl)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant