Afbeelding

Aanleg twee rotondes N496

Verkeer 202 keer gelezen

Oostvoorne - De provincie Zuid-Holland start in de eerste helft van 2013 met de aanleg van twee rotondes op de N496 (bij de Molendijk en Lodderlandsedijk). Tot het einde van dit jaar vinden voorbereidende werkzaamheden plaats waar het verkeer soms overlast van kan ondervinden.

Zowel op de kruising met de Lodderlandsedijk als de Molendijk gebeuren relatief veel ongevallen. Daarom wordt op beide kruispunten een rotonde aangelegd. Tot het einde van 2012 vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats door nutsbedrijven die hun kabels en leidingen verleggen. Tijdens deze werkzaamheden kan er incidenteel enige overlast voor het verkeer zijn. Als het nodig is worden er verkeersregelaars ingezet.

De aanleg van de twee rotondes vindt vanwege de winterperiode pas plaats in 2013. De provincie heeft hiervoor gekozen om te voorkomen dat de afsluiting door slecht weer langer duurt dan gepland. Tijdens deze werkzaamheden in 2013 is de N496 vier weken afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid over de N218 en de N57.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant