Afbeelding

Mooie kerstviering van CNS De Nieuwe Weg

Actueel 167 keer gelezen

OOSTVOORNE - Op woensdagavond 17 december vierden de kinderen, ouders en leerkrachten van CNS De Nieuwe Weg in Oostvoorne het kerstfeest in de Welkomkerk in Rockanje.

Al een paar weken oefenden kinderen uit de groepen 3 t/m 8 voor de kerstmusical “Michiel en de houtsnijder”. In alle groepen werden de liedjes dagelijks gezongen. Moeders waren druk bezig met het decor. Zo werkten ze samen aan een mooie uitvoering.

In een volle Welkomkerk startten de kleuters met een kaarsenlied. Daarna begon de musical met een mooie boodschap: “Iedereen kan iets voor een ander betekenen”. Het slotlied werd 2 keer gezongen: “kijk maar heel goed om je heen, er is werk voor iedereen. Al ben je groot, al ben je klein. Je kunt iets voor een ander zijn”. Er volgde een daverend en welverdiend applaus.

Na een gedicht dat werd voorgedragen door 5 leerlingen werd het kerstfeest afgesloten met een collecte voor “Serious Request” en “Het vergeten kind”. Naar beide doelen kunnen ze een bedrag overmaken van €330,00. Voor alle aanwezigen was er na afloop iets te drinken. Trots zijn ze op de kinderen die allemaal zo goed hun best deden. Ze kunnen terugkijken op een geslaagd en betekenisvol kerstfeest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant