Afbeelding

Meezingconcert met oliebollen in Stuifakkers

Actueel 105 keer gelezen

ROCKANJE - De Stichting Werkgroep Ouderen Rockanje (SWOR) start 2015 met een heel bijzondere Trefpuntavond. Op zaterdag 10 januari 2015 verzorgt het Hoeksche Waards accordeonorkest, onderdeel van NLS uit Klaaswaal namelijk een “meezingconcert”.

Het belooft gezien de bezetting van het orkest onder leiding van de bekende Anny van Wanrooij, en de uit te voeren liedjes een hele vrolijke avond te worden waarmee het SWOR bestuur de toon zet voor de vele leuke activiteiten welke de ouderen uit Westvoorne in 2015 aangeboden krijgen.

Het Hoeksche Waards Accordeonorkest bestaat momenteel uit 40 leden. Met name het A-orkest verzorgt regelmatig optredens. Behalve accordeon wordt er in het orkest ook keyboard, elektrisch gitaar, basgitaar en slagwerk gespeeld. Naast het muzikale gedeelte wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Zo bakt Ank Hoogenboom speciaal voor alle bezoekers, zijn overbekende “Swinshoek” oliebollen, dus dat wordt dubbel genieten.

De door de Stichting Werkgroep Ouderen verzorgde trefpunt avonden zorgen elke keer weer voor een volle zaal, vol gezelligheid voor alle 55 plussers uit Westvoorne. De start is om 19.00 uur met koffie en oliebol, terwijl het optreden om 19.30 uur begint. Uiteraard is ook deze avond weer gratis toegankelijk. Bestuur en vrijwilligers van de SWOR hopen dan ook weer vele gasten te mogen verwelkomen in Stuifakkers aan de Briggemandreef in Rockanje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant