Ondanks twee treffers van Muhamed Baydar, liep Rockanje tegen WCR toch tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. * Foto: Wil van Balen.
Ondanks twee treffers van Muhamed Baydar, liep Rockanje tegen WCR toch tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. * Foto: Wil van Balen.

Rockanje lijdt tegen WCR de eerste seizoensnederlaag

Actueel 159 keer gelezen

Rockanje - De eerste nederlaag die Rockanje dit seizoen leed was direct een pijnlijke: WCR klopte de de trotse koploper in 4F op het eigen sportpark Drenkeling met 3-6.

Aanvankelijk zag het er niet naar uit dat Rockanje onderuit zou gaan. Al na 3 minuten rondde Muhames Baydar op aangeven van Arie Bravenboer beheerst af: 1-0. En vijf minuten knalde Baydar op de lat. WCR beet zich vervolgens in de wedstrijd. Na een kwartier kwamen de bezoekers uit een beetje gelukkige langszij: 1-1.

Gouden wissel
Na een half uur werd Sven Groenenboom ingebracht, die een gouden wissel bleek. Bij zijn eerste balcontact was het direct raak: 2-1. En nog voor rust counterde Baydar opnieuw gelanceerd door Bravenboer naar de 3-1.

Fout
Na rust ging echter alles fout wat er maar fout kon gaan. In de 52e en 58e minuut trokken twee WCR-treffers de score recht: 3-3. Via een kopbal uit een vrije trap werd het in de 70ste minuut 3-4. Een kwartier voor tijd kwam daar ook nog eens de 3-5 overheen waarna het dik in de extra tijd nog 3-6 werd. Een verdiende nederlaag voor Rockanje dat weer terug op aarde is gezet. Of en hoe Rockanje zich gaat herstellen is met diverse derby's voor de boeg moeilijk te voorspellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant