Afbeelding
Uw Lokale Ondernemer

Van Mossel Autolease Rotterdam

Actueel 357 keer gelezen

Wij bieden het beste van twee werelden

Hellevoetsluis - Van Mossel Autolease, onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep, is uitgegroeid tot de grootste automotive speler van het land. Naast het leasen van auto's is Van Mossel ook dealer van meerdere automerken en heeft het bedrijf een eigen autoschadeherstelbedrijf in huis. Van Mossel combineert het beste van twee werelden, groot waar het kan, klein waar het moet.

"Ook al zijn we nu een zeer divers bedrijf, met de hele keten in eigen hand, met onze twintig medewerkers opereren we nog heel persoonlijk en kleinschalig. Dat is heel belangrijk want onze manier van meedenken en advies geven is onze sterkste kant", zo vertelt commercieel directeur Lars de Vreij.

De Vreij gaat er prat op dat zijn medewerkers hun klanten heel goed kennen. En die klanten zijn vaak heel verschillend van aard of anders daar waar het gaat om de mobiliteit die zij zoeken: "We regelen het wagenpark voor een multinational, met keuze uit 16 verschillende automerken net zo adequaat als het gaat om een vervoermiddel met grijs kenteken voor in het havengebied. Juist die combinatie met grote bedrijven, maar ook die ene auto leveren aan een lokale bakker die maar één bedrijfswagen nodig heeft, ligt ons goed."

Advies steeds belangrijker
Goed advies hoe nu het beste een wagenpark te beheren wordt steeds belangrijker: "Welke behoefte is er, welke berijders zijn het? Welke gunstige voorwaarden kunnen we opstellen? Dat kan per automerk en per type klant heel verschillend zijn. Soms komt een ander merk veel gunstiger naar voren dan van tevoren gedacht. Maar niet alleen het advies qua auto's wordt steeds belangrijker, ook meedenken en advies geven aan bedrijven hoe nu het beste een autoregeling opgezet kan worden. Welke voorwaarden stel je samen op. Kijk eens verder dan de neus van een auto, een fiets kan ook opgenomen worden in een mobiliteitsadviesplan", zo vertelt Lars de Vreij die blij is dat alle disciplines onder één dak huizen, nog op dezelfde plek als vanouds. Dat weten de mensen prima te vinden, ook als het misgaat.

Autoschade
En als het dan misgaat, is het fijn dat één telefoontje genoeg is om direct te gaan starten met een goede afhandeling van een schadegeval. De autoschade wordt in huis hersteld en natuurlijk staat er vervangend vervoer klaar zodat de dagelijkse routine niet nodeloos hoeft te worden onderbroken. Want met 70.000 leasecontracten gebeurt er wel eens wat, dat geeft ook niet, als het maar weer goed opgelost wordt.
 

Van Mossel Autolease Rotterdam
Christiaan Huygensweg 14
3225 LD Hellevoetsluis
0181-395520
http://van mossel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant