Voor de liefhebbers is er ook het carbidschieten (Archieffoto: Jos Uijtdehaage)
Voor de liefhebbers is er ook het carbidschieten (Archieffoto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Groots feest op oudjaarsdag in Rockanje

Actueel 657 keer gelezen

Rockanje - Voor het derde jaar op rij wordt het Oudjaarfeest Westvoorne georganiseerd. Het belooft weer een groots feest te worden met activiteiten voor jong en oud. Op maandag 31 december tussen 12.00 en 20.00 uur vindt aan de Hippelseweg in Rockanje het Oudjaarsfeest Westvoorne plaats. Een gezellig feest met o.a. een uitdagende stormbaan, live muziek, carbid schieten en voor de jongsten een draaimolen en knutselen.

Bij mooi én minder mooi weer Vorig jaar regende het flink op oudjaarsdag. "Daar hebben we van geleerd. Het was verleden jaar beregezellig zo hutjemutje in de drie partytenten, maar ideaal was het niet. Daarom zetten we dit jaar een grote tent neer van maar liefst 250 m2. Hierin kunnen de kinderen fijn knutselen en kun je er ook een hapje of drankje nuttigen," vertelt Oscar Monteban, voorzitter van Evenementen stichting Westvoorne.

Transferbus
Het feestterrein heeft beperkte parkeergelegenheid. Geadviseerd wordt om op de fiets te komen of met de gratis transferbus. Deze rijdt elk half uur vanaf het Dorpsplein en bushalte Alardusdreef in Rockanje naar het feestterrein en terug. Ook bezoekers van buiten Rockanje kunnen er gebruik van maken.

Meer informatie: eswestvoorne.nl en fb.com/eswestvoorne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant