Afbeelding

Welpen varen dagje mee met de waterscouts!

Actueel 281 keer gelezen

Westvoorne - De Welpen ondernemen vrijwel elke zaterdag allerlei leuke activiteiten in de buitenlucht op een prachtige locatie midden in de duinen van Westvoorne. Maar afgelopen zaterdag stond er wat anders op het programma. Deze dag zijn de Welpen, (de jongste leden van Scouting Geysendorffer) op bezoek geweest bij de oudere waterscouts van de scoutinggroep.

Het stralende zonnetje en de goede wind maakte het natuurlijk het perfecte weer om lekker een stukje mee te zeilen of mee te varen met één van de andere motorboten van de vereniging. Na lekker even op het water te hebben doorgebracht, werd het programma afgesloten met een potje slagbal waaraan door de jongens en meiden fanatiek werd meegedaan.

Scouting ook iets voor jou?

Kom dan eens langs bij het hun clubgebouw midden in de duinen aan het uiteinde van het Grenspad in Oostvoorne (een speltak voor kinderen van 6 t/m 11 jaar) of vaar een keertje mee met 1 van de boten van de waterscouts (bedoeld voor kinderen vanaf 11 jaar) op het Brielse Meer. Bekijk ook hun website www.scoutingwestvoorne.nl met meer informatie over deze scoutinggroep. Meer informatie, of heeft u vragen over deze scoutinggroep of wilt u zoon of dochter een keertje meedoen ergens in de aankomende weken neem dan gerust even contact met hen op via hun e-mailadres: info@scoutingwestvoorne.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant