Het was weer een fantastische muziekmiddag in "Stuifakkers”
Het was weer een fantastische muziekmiddag in "Stuifakkers”

Stuifakkers omarmt Sea Sound Big Band in Rockanje

Algemeen 1.479 keer gelezen

Rockanje - Het was net zoals twee oude vrienden zich na jaren gedragen, als zij elkaar eindelijk weer ontmoeten. Zo was het in “Stuifakkers” in Rockanje afgelopen zaterdagmiddag toen de muzikanten van de Sea Sound Big Band hun geboorteplaats weer bezochten.

Hier gaven zij een wervelend optreden onder leiding van hun enthousiaste orkestleider Rob Catlender. 

Dat onze gemeente veel topmuzikanten binnen haar grenzen herbergt, werd ook deze middag weer bewezen door de bigband met een geweldige sound, die tot op op het Rockanjese strand hoorbaar was! Zo passeerden er dan ook prachtige herkenbare nummers, waarvan vele subliem gezongen door de geweldige zangers Viola van Es. Nummers zoals ‘what the world needs to know’ van de vorig jaar overleden Burt Backarack en Dionne Warwick, als de wandelclub van Toon Hermans, gingen er in als koek. Maar ook een bijzondere indruk maakten het Mambo Italiano met als solist de Rockanjese solist Arjo Briggeman en ‘we’ll meet again’ van Vera Lynn. 

Muzikanten, organisatoren, maar bovenal de senioren uit Voorne aan Zee, waarvan er zo’n 150 aanwezig waren, hebben opnieuw weer genoten van een hele bijzondere, maar bovenal fantastische muziekmiddag van topkwaliteit in “Stuifakkers” in Rockanje, die uiteindelijk met het bekende “fire” werd afgesloten. 

Heel bijzonder, want binnen korte tijd stond de grote rode wagen met blauwe zwaailichten van de Rockanjese brandweer voor de deur aan de Briggemandreef vanwege een brandalarm. Alleen was dit op de tweede etage van het appartementengebouw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant