De jubilarissen in de bloemen
De jubilarissen in de bloemen

Jubilarissen bij 120-jarige muziekvereniging Ons Genoegen

Algemeen 537 keer gelezen

Rockanje - Afgelopen vrijdagavond 15 maart was het eerste grote optreden van de gehele vereniging bij de jaarlijkse uitvoering in de Welkomkerk. Een feestelijke aftrap van een gezellig en muzikaal weekend. De piraten van het leerorkest, het Combo, de slagwerkgroep en het orkest verzorgden een afwisselend programma voor jong en oud.

Op zaterdag 16 maart zijn er tijdens de drukbezochte tweede jaarlijkse uitvoering ook nog een aantal leden in het zonnetje gezet voor hun jarenlange lidmaatschap. Halverwege het orkest programma werden er maar liefst 6 orkestleden verrast met een onderscheiding en een bos bloemen.

Dat het gezegde “jong geleerd, oud gedaan” opgaat bij deze vereniging blijkt wel uit het feit dat Edith Briggeman en Wopke van den Berg ooit in hun jeugd gestart zijn bij Ons Genoegen. Met een onderbreking van een aantal jaren kwamen zij met en door hun kinderen weer terug op het muzikale honk. Zij werden onderscheiden voor 25 jaar lidmaatschap.

Wilma Wageveld en Ingrid den Bakker werden ook in het zonnetje gezet. Zij zijn al 40 jaar muzikant, waarvan veruit de meeste jaren bij Ons Genoegen. Beide dames hebben naast hun actieve lidmaatschap ook heel veel tijd gestopt binnen het bestuur van Ons Genoegen, waarvan Ingrid nog steeds voorzitter is.

Dat iedereen een lange muziekcarrière kan hebben, mits de gezondheid dat uiteraard toelaat, blijkt wel uit nog twee jubilarissen. Annas Manintveld; maar liefst 70 jaar lid bij Ons Genoegen en Wim Wageveld die ook een welverdiende onderscheiding mocht ontvangen voor 70 jaar. Allebei spelen ze al vele jaren en met veel plezier bariton bij het orkest van Ons Genoegen.

Via deze weg willen wij alle jubilarissen van harte feliciteren en uiteraard iedereen bedanken voor hun komst en gezelligheid tijdens deze twee jaarlijkse uitvoeringen. Ons Genoegen ziet u graag weer terug met de komende jubileum activiteiten!

www.onsgenoegenrockanje.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant