Joël Dammers werd hard aangepakt, maar scoorde desondanks de 2-0 voor OVV. (Foto: Wil van Balen). WILVANBALEN

OVV pakt belangrijke punten maar ook veel blessures

Algemeen 1.162 keer gelezen

Oostvoorne – De 4-2 zege, die OVV afgelopen zaterdag thuis aan de Zwartelaan boekte op Lyra verlichtte de degradatiedruk enigszins, maar OVV zag ook een zee aan blessures…

Daan Mooiaart en Patrick Struijck vielen geblesseerd uit en doelman Linber van der Horst moest na afloop naar een lelijk bloedende hoofdwond laten kijken.

Voorsprong
OVV kwam door een mooie kopbal van Pascal van Hulst al snel op voorsprong, en zag vervolgens hoe Joël Dammers nog voor rust de stand naar 2-0 tilde. Toen invaller Dave Ketting er in de tweede helft 3-0 van maakte, leek het spel gespeeld, maar OVV raakte toch danig in de war toen de Westlandse bezoekers met de 3-1 wat terug deden.

Hachelijk
Zodanig, dat ook de 3-2 viel en toen maakten de Oostvoornaars nog een hachelijke slotfase door.

Bevrijding
De bevrijding kwam pas in de zevende (!) minuut van de extra tijd, toen Marc Terlaak met de 4-2 de wedstrijd besliste.