Afbeelding

Mooie prestaties voor PSV Voorne-Putten

Actueel 193 keer gelezen

ROCKANJE - Afgelopen weekend zijn de 2e selectiewedstrijden van de Kringkampioenschappen gehouden en daaruit zijn tevens de Kringkampioenen bekend geworden. Met deze selectiewedstrijden worden de beste combinaties geselecteerd om afgevaardigd te worden naar de Regiokampioenschappen van volgende maand.

De combinaties van PSV Voorne-Putten hebben daar mooie prestaties neergezet. Dat paardrijden voor klein en groot is weten we wel, maar dat het in de genen zit is nu ook bewezen doordat zowel tante en nicht beide Reservekampioen zijn geworden. Kimberley van der Werff is Reservekampioen met haar paard Sjonny Boy in het Z1 geworden en haar tante Karin Baas-van der Werff werd Reservekampioen met haar paard Donnevannck in het M1. Naast 2 reservekampioenen zijn we ook 2 kringkampioenen als vereniging rijker.

De uitslagen zijn als volgt: Femke Snoeij is met haar pony Casper Kringkampioen L2 pony’s cat. A geworden met haar pony Spongebob kwam ze net een paar punten tekort voor het Kringkampioenschap in de klasse B cat. B, Bianca Grootscholten met Devotion bij de klasse B paarden werd 4e en is daarmee  afgevaardigd naar de Regiokampioenschappen, 8e plaats voor Erwin Bout met Derk in de klasse L2. Rozemarijn Blokland met haar schimmel Callas is Kringkampioen M2 paarden geworden (zie foto). Eveline Beijer werd in deze klasse met haar paard Dior 4e en is ook verzekerd van een plek op de Regio. Yvette van Domburg werd 5e en heeft daarmee een reserveplek gekregen. Na een heuse strijd in het Z1 voor de afvaardiging is Erwin Bout als 4e geëindigd en heeft daarmee ook een reserveplek gekregen. In het Z2 reed Leonie Holleman naar een mooie 3e plaats met haar paard Washington en ook afgevaardig. Hermie Monster reed met haar paard West Virginia mee in het ZZL en werd 8e. We wensen de combinaties heel veel succes op de Regiokampioenschappen.

Wilt u meer informatie over onze rijvereniging kijk eens op onze website www.psvvoorneputten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant